Arhiv kategorij: Novice

Planerji, notesniki in poslovniki 2023

Načrtujte boljše leto, ustvarjajte spomine in pišite najlepše zgodbe vašega življenja!

Rokovnik ali planer je odlično darilo za vse, ki radi pišejo in si ne dovolijo, da karkoli pozabijo. Odlično darilo bo za vaše prijatelje, sodelavce in družino. Na izbran rokovnik vam natisnemo logotip ali misel, ki bo spremljala vaše obdarjence skozi celo leto. Tako boste ohranili najboljši vtis skozi celotno leto.

S klikom spodaj prebrskajte pestro ponudbo poslovnikov, planerjev ter notesnikov.

Poglej ponudbo rokovnikov 2023

Posebni zvezki in notesniki za darila 2023

Nagrade in darila za zaposlene in prijatelje

Zdaj je pravi čas za zahvalo za zvestobo in zaupanje! S skrbno izbranim darilom, boste utrdili poslovne vezi in razveselili svoje prijatelje, znance in družine.

Darilo bo dobilo še večjo vrednost, če boste nanj vgravirali ali natisnili kakšno misel, verz ali svoj logotip. Ni potrebno dodatno iskati tiskarjev in dolgo čakati, da bo vaš koledar, svinčnik ali vžigalnik potiskan. Prihranite si skrbi in čas. Vse to uredite pri nas.

Prebrskajte našo spletno ponudbo in nas kontaktirajte za več informacij ali obisk.

Koledarji 2023

Promocijska pisala 2023

Poslovniki in notesniki 2023

Posebni notesniki 

Darilni seti

Vžigalniki 

Dežniki

Ostalo:

Poslovna darila 2023

Poslovna darila z dodano vrednostjo!

Novo leto, novi začetki, nova prijateljstva in poslovne vezi…

Mi smo pravi naslov, če želite da bo poslovno darilo imelo čim večjo vrednost! Na izbran artikel ( svinčnik, rokovnik, koledar, vžigalnik, …) Vam naredimo tudi dotisk vašega logotipa ali slogana. Tako boste prihranili dragocen čas in celosten nakup opravili le na enem mestu.

 S klikom spodaj si oglejte našo ponudbo. Po predhodnem dogovoru pa vas tudi obiščemo in s skupnimi močmi izberemo primerno darilo.

Poslovna darila 2023

Pišite nam na trgovina@partner.si ali slavica.grubac-papa@partner.si

 Pokličite na 051 311 771 ali 07 306 34 70

Poglej ponudbo

Koledarji 2023

Najbolj praktično novoletno darilo!

Pestra izbira poslovnih, stenskih, namiznih in drugih koledarjev. Naj koledar z vašim logotipom krasi pisarne in domove vaših prijateljev, zaposlenih in poslovnih partnerjev.

Do 30.10.2022 ob naročilu 50 koledarjev ali več pridobite 10% popust.

S klikom spodaj preglejte ponudbo in izberite najbolj primernega zase. Zraven pa vam ponudimo še dotisk vašega logotipa ali slogana. Tako boste dobili vse na enem mestu, hitro in enostavno.

Koledarji 2023

Poslovna darila z dodano vrednostjo!

Novo leto, novi začetki, nova prijateljstva in poslovne vezi…

Mi smo pravi naslov, če želite da bo poslovno darilo imelo čim večjo vrednost! Na izbran artikel ( svinčnik, rokovnik, koledar, vžigalnik, …) Vam naredimo tudi dotisk vašega logotipa ali slogana. Tako boste prihranili dragocen čas in celosten nakup opravili le na enem mestu.

 S klikom spodaj si oglejte našo ponudbo. Po predhodnem dogovoru pa vas tudi obiščemo in s skupnimi močmi izberemo primerno darilo.

Poslovna darila 2023

Pišite nam na trgovina@partner.si ali slavica.grubac-papa@partner.si

 Pokličite na 051 311 771 ali 07 306 34 70

Računalnik ne dela? Pokliči nas!

Skrbno izbrani prenosniki, monitorji, tiskalniki, slušalke, kamere in vse kar potrebujete vi in vaš učenec za uspešno učenje ali delo, vas čakajo v Partner-ju.  Tukaj je vaš digitalni bon vreden veliko več! Z nakupom pridobite tudi strokovno pomoč pri nadaljnji uporabi in neprecenljivo svetovanje ob nakupu. S klikom spodaj preverite ponudbo, obiščite nas ali pokličite.

Preveri ponudbo

Mitshubishi Pencils

Nova vrsta pisal, ki je osvojila svetovno tržišče. Črnilo nove generacije kombinirano s klasičnim barvnim črnilom na oljni osnovi in pigmentnim črnilom na vodni osnovi. Omogoča popolno gladko pisanje. Združuje lastnosti kemičnega svinčnika in rolerja. Ne packa in pisanje z Mitshubishi-jem je pravi užitek!

S klikom spodaj izberi svojega in le poskusi, naj te navduši! 

Idealen za levičarje!

Poglej ponudbo

Ko točno veš kje je kaj!

Shranjevalne mape 

Izognite se nepotrebnemu stresu, ki spremlja obupno iskanje pomembnih dokumentov starih nekaj let in shranjujte vse vaše pomembne dokumente v mapah. V mapo lahko shranite vse po datumih, številkah ali abecedi. V tako organizirani mapi boste v v vsakem trenutku našli točno tisti dokument, ki ga potrebujete. Mape “harmonika” so idealne za učence, ki lahko shranjujejo gradivo ločeno po predalih. Mape v obliki kuverte so kot zanalašč za shranjevanje odrezkov in računov… Prebrskajte ponudbo pvc ali kartonskih shranjevalnih map, pregradnih kartonov in zaživite organizirano ter brez skrbi.

Poglej ponudbo

 

Nova kolekcija dnevnikov in notesnikov

Ste vedeli, da je pisanje dnevnika starodavna modrost? Ljudje že stoletja in več zapisujejo, kaj se dogaja v njihovih življenjih in v svetu okrog njih. Navada zapisovanja dogodkov in čustev pa je skozi stoletja postala tudi orodje doseganja boljšega počutja. Pisanje dnevnika pomaga zmanjševati stres in razvijati samozavedanje. Spodbuja kreativnost in sposobnost reševanja problemov.  V novi kolekciji notesnikov in dnevnikov navdihujejo izredno kvalitetne, reliefne platnice in motivacijske misli. Prebrskajte v ponudbi dnevnikov in notesnikov s klikom spodaj in skrb zase ter za svoje mentalno zdravje postavite v ospredje.

Ujemite 10% promocijski popust do konca konca meseca septembra.

Izberi svoj dnevnik

Zanesljiva pot do odličnega uspeha

Najboljši način za izboljšanje uspeha vašega učenca so vsekakor dodatna gradiva Znam za več in Brihtna glavca. Z lahkoto bodo učenci dosegali zavidljive rezultate pri vseh predmetih. Zbirka vsebuje dodatna gradiva za vse razrede. Vsaka knjižica ima 60 poglavij po učnem načrtu, vse naloge in razlage so preizkušene v posameznih razredih. S klikom spodaj pregljete pestro izbiro gradiv za vse predmete v šolah in omogočite svojemu otroku da doseže več!

Prava pot do uspeha - Znam za več in Brihtna glavca

Super ugodni šolski nakupi

Tudi v avgustu smo za vas pripravili akcije, ki jih ne smete zamuditi!

Nova kolekcija barvic NIGHT FALL je znižana za kar 40%

Vaša najljubša pisala Pentel Energel lahko kupite pri nas za kar 20% ugodneje

Zvezke Kaos, ki so postali s svojimi neponovljivimi in unikatnimi motivi trend mladih, lahko kupite za kar

25% ugodneje. 

Splača se kupovati pri svojem najboljšem Partnerju!

Poglej ponudbo

Zvezki za 1. triado

Učenje ni bilo nikoli tako lahko. V veliko pomoč sta tukaj še prijatelja Lili in Bine. Zvezki znamk Tako Lahko in Lili in Bine so namenjeni našim najmlajšim šolarjem. Izdelani so iz 100% recikliranega papirja, ki ne vsebuje belil.  Zvezki so odličen pripomoček za šolske začetke pa tudi za zahtevnejše predmete. Ujemite ugodnost s klikom na spodnji gumb.

Zvezki Tako Lahko in Lili in Bine

Bodi hiter in prihrani!

Kdor je hiter, ta prihrani! Takoj po koncu šole pohitite in ujemite popuste ob naročilu delovnih zvezkov do 29.6.2022.📣Ob naročilu lahko vnovčite še neizkoriščen BON21.
Opravite šolske nakupe že zdaj in se podajte v nepozabne in brezskrbne počitnice!
S klikom spodaj opravite hitro naročilo delovnih zvezkov. Izberite svojo šolo in razred in uživajte v brezskrbnih počitnicah

Opravi hitro naročilo delovnih zvezkov!

Delovni zvezki – naroči zdaj in prihrani

Naroči in privarčuj

Do 29.6.2022 naročite delovne zvezke in prejmite 3% popusta ( sezname delovnih zvezkov imamo mi ),

do 31.7 ujemite do 20% popusta na obvezne komplete šolskih potrebščin ( seznam potrebščin imamo mi )

do odprodaje zalog izkoristite super popust do 40% na izbrane šolske torbe in potrebščine.

Ob naročilu delovnih zvezkov lahko vnovčite BON21, še do konec junija 2022.

Ujemi popuste in naroči delovne zvezke in komplete potrebščin 2022/2023

Bon’21 za delovne zvezke in učbenike 2022/2023

Nisi še koristil /-a bona21? Zdaj je idealna priložnost za to!

Do konec junija ( do takrat velja bon21 ) ga lahko vnovčiš ob nakupu delovnih zvezkov in učbenikov. Seznam delovnih zvezkov, ki jih potrebuješ imamo mi, tako da si brez skrbi!

S klikom spodaj, izberi svojo šolo in razred ter opravi spletno naročilo. Za vnovčenje bona se oglasi pri nas, da na hitro uredimo vso potrebno dokumentacijo.

Opravi naročilo in imej brezskrbne počitnice!

Delovni zvezki in učbeniki 2022/2023

Digitalni bon 2022

Izkoristite digitalni bon 2022 za nakup prenosnika in računalniške opreme pri vašem najboljšem Partner-ju.

V Partner trgovini ali v E-partner si lahko že danes izberete prenosni računalnik ali kakšno drugo računalniško opremo, ki vam bo v veliko pomoč pri učenju ali delu.

Zakaj izbrati ravno nas? Ker imamo najboljše računalniške strokovnjake, ki so zanesljivi saj vam nudijo tehnično podporo ob nakupu in vzdrževanje ter svetovanje pri nadaljnji uporabi.

Ne veste, če ste upravičenec bona? To lahko na hitro preverite s klikom tukaj.

Preglejte pestro ponudbo s klikom spodaj, kontaktirajte nas ali nas obiščite in že danes pametno izkoristite svoj bon.

Poglej ponudbo in plačaj z digitalnim bonom 2022

Vse za šolo 2022/2023

Že zdaj lahko opravite naročilo delovnih zvezkov in šolskih potrebščin. Pripravili smo ugodnosti, ki jih enostavno ne smete zamuditi.

Delovni zvezki in učbeniki -3 % popust ob naročilu in plačilu do 29.6.2022.

Pestro izbiro šolskih potrebščin smo znižali za kar do -20%  ob nakupu do 31.7.2021.

Izbrane potrebščine in šolske torbe znižane za kar do -40% do razprodaje zalog.

Pri nakupu delovnih zvezkov lahko koristite BON21, do 30.6.2022. V tem primeru se je potrebno osebno zglasiti pri nas v trgovini.

Naročila oddate enostavno prek spleta, s klikom na spodnji gumb. Izberete svojo šolo in razred. Sistem vas bo do zaključka vodil sam. Še vedno pa lahko vse za šolo naročite osebno pri nas v trgovini, kjer boste izpolnili in podpisali naročilnico.

Vsak nakup bo nagrajen!

Delovni zvezki in potrebščine 2022/2023

Digitalni bon ’22

Izkoristite digitalni bon 2022 za nakup prenosnikov in računalniške opreme pri vašem najboljšem Partner-ju.

V Partner trgovini ali v E-partner si lahko že danes izberete prenosni računalnik ali kakšno drugo računalniško opremo, ki vam bo v veliko pomoč pri učenju ali delu.

Zakaj izbrati ravno nas? Ker imamo najboljše računalniške strokovnjake, ki so zanesljivi saj vam nudijo tehnično podporo ob nakupu in vzdrževanje ter svetovanje pri nadaljnji uporabi.

Ne veste, če ste upravičenec bona? To lahko na hitro preverite s klikom tukaj.

Preglejte pestro ponudbo s klikom spodaj, kontaktirajte nas ali nas obiščite in že danes pametno izkoristite svoj bon.

Poglej ponudbo in plačaj z digitalnim bonom 2022

Samo še do 31.maja

Nova kolekcija šolskih torb za vaše sončke, ki bodo letos prvič prestopili šolski prag že čaka na vas. Kvalitetne torbe z ergonomsko oblikovanimi hrbtišči, trdnim dnom in posebej lepimi motivi bodo presegle tako vaša kot otroška pričakovanja.

Prebrskajte ponudbo in izkoristite 20% popust za prvošolčke samo še do 31.maja 2022.

Poglej ponudbo

Za pomoč ob nakupu si preberite nekaj nasvetov za lažjo izbiro primerne torbe za vašega malčka.

Nasveti ob nakupu prve šolske torbe

Zadnji dnevi popusta za prvošolce

Nova kolekcija šolskih torb za vaše sončke, ki bodo letos prvič prestopili šolski prag že čaka na vas. Kvalitetne torbe z ergonomsko oblikovanimi hrbtišči, trdnim dnom in posebej lepimi motivi bodo presegle tako vaša kot otroška pričakovanja.

Prebrskajte ponudbo in izkoristite 20% popust za prvošolčke samo še do 31.maja 2022.

Poglej ponudbo

Za pomoč ob nakupu si preberite nekaj nasvetov za lažjo izbiro primerne torbe za vašega malčka.

Nasveti ob nakupu prve šolske torbe

Lenovo prenosniki

Vaš prenosni računalnik je vaše okno v svet. Nekateri iščemo zmogljive računalnike za ustvarjanje, drugi za učinkovito poslovanje ali za igranje računalniški iger. Ne glede na namen je prenosnik Lenovo kos vsem vašim zahtevam. Prenosniki, ki vam prinašajo vrednost in učinkovitost v enem so zagotovo Lenovo prenosniki.

Izberi svojega!

Šolske torbe za 1.triado -20%!

Za vas smo izbrali najbolj ocenjene torbe s strani naših strank. Blagovne znamke Target, Kaos in Street so blagovne znamke s katerimi ste izjemno zadovoljni. Dolgoročna kvaliteta in vzdržjivost so le ene izmed stvari, ki prepričajo. Prebrskajte letošnjo, novo ponudbo, poiščite nasvet v naši svetovalnici za starše prvošolcev in hkrati izkoristite

20% popust na torbe za 1.triado

Popust velja za torbe nove kolekcije na zalogi, do razprodaje le-te.

Torbe za 1.triado

Prva šolska torba – nasveti za nakup

Pred izbiro pravilne torbe za vašega prvošolca ali prvošolko je pametno upoštevati nekaj nasvetov. Medtem, ko bo otrok izbiral na osnovi motiva in barve, je zelo pomembno, da vi preverite kakovost torbe. Ta mail je namenjen Vam, da boste za vašega šolarja izbrali najbolj primerno torbo. S klikom na spodnji link si oglejte torbe, ki vam jih priporočamo. Poglejte katere so se pri nas izkazale za najboljše v očeh otrok in staršev. Hkrati pa je pred vami posebej ugoden nakup!

Svetujemo vam:

 1. Ergonomsko oblikovano hrbtišče in nastavljive naramnice  – ker se hrbtenica še razvija in otrok raste je še kako pomembno, da ima podloženo in ergonomsko oblikovano hrbtišče. Vse naše torbe za prvošolce so skrbno izbrane in imajo točno to. Dno torbe naj bo trdno, da bo samostojno stala na tleh. Le tako bodo zvezki ostali celi, brez zavihanih robov.
 2. Velikost šolske torbe – Za šestletnega otroka torba nikakor ne sme biti prevelika. Ker prvič ponosno stopajo po samostojni poti, jo bodo hoteli ves čas sami nositi. Zato je pomembno, da torba po višini ne sega previsoko do zadnjega dela glave in ne preveč na zadnjici. Torba mora biti dovolj prostorna, za vse potrebščine in zvezke. Dobro se je pozanimati tudi ali bodo otroci vsak dan nosili vse stvari iz šole domov ali bodo delovne zvezke, zvezke in učbenike puščali v šoli.
 3. Trpežen material – Prednost dajte visokokakovostnem materialu. Tako jo boste med letom, če se umaže, lahko pobrisali z vlažno krpo. Če je material kakovosten in vodoodporen bodo šolske potrebščine zaščitene pred dežjem in snegom. Takšno trpežno torbo, bo lahko otrok koristil celotno prvo triado osnovne šole.
 4. Odsevniki – Za dobro vidnost pozimi, ko so dnevi krajši in v zgodnjih jutranjih urah preverite koliko odsevnikov je na torbi. Več jih je, bolj viden bo vaš otrok voznikom na cestii
 5. Torba s kolesci ali brez – Če na poti do šole ni veliko stopnic in je pot pretežno ravna, je pametno izbrati torbo na koleščkih oz. troli torbo. Tako boste očuvali hrbtenico vašega otroka
Šolske torbe za 1.triado

Zdaj je čas za ugoden nakup šolske torbe!

Vsako leto vas navdihujemo in presenečamo z vedno lepšimi modeli šolskih torb. Ker so mladi vse bolj dejavni in njihova želja za znanjem nima meja, je velikokrat okoli njih pravi kaos. Tako da so letos naše torbe pravi KAOS!

Preglejte bogato ponudbo in izkoristite do 40% popusta na izbrane šolske torbe in 20% promo popusta na nove Kaos torbe.

IZBERI SVOJO TORBO!

Stiropor jajčka za veliko noč

Jajca in venčki iz stiropora, ki jih lahko potopite v Marabu barvo za marmoriranje bodo v veliko veselje vam in vašim otrokom. Naj na ta poseben praznik vašo bogato velikonočno mizo krasijo pisanice, ki jih boste izdelali vi sami. Tako bo ta praznik še bolj poseben saj bodo pisanice ustvarjene z otroškimi rokami imele posebno vrednost, ker bodo vanje vložili veliko truda in ljubezni. Igrajte se z barvami in ustvarjajte nepozabne trenutke z družino. Jajca iz stiropora in plastike ter barve dobite pri vašem najboljšem Partner-ju v Metliki.

Velikonočna jajčka

Poskrbite za zadostno zalogo papirja

Nepredvidljivi časi od nas zahtevajo hitre in pametne odločitve. Fotokopirni papir Super Paper Office Line je kvaliteten pisarniški papir, ki je primeren za vse vrste tiskalnikov. Belina papirja in visoka gramatura poskrbita za dolgo življenjsko dobo vseh vaših dokumentov in tudi samega tiskalnika. Poskrbite za zadostno zalogo zdaj, po ugodni ceni pri nas.

Opravi nakup

Velika noč po belokranjsko

Belokranjci smo znani po svojem preprostem pogledu na svet. Radi imamo preprosta darila, katera imajo bogato zgodbo v ozadju. Enostavno darilce ob prazniku, ki bo dolgoročno krasil dom in nosil spomine na prijatelje, naravo in dobre odnose je prav belokranjska pisanica. Le-ta naj bo darilo, ki ga boste podarili svojim prijateljem in poslovnim partnerjem. Na ta način izrazite hvaležnost in zaželite vesele velikonočne praznike.

Kupi belokranjsko pisanico

Barve 3D Liner

Muhasto aprilsko vreme in deževni dnevi so kot zanalašč za ustvarjanje. Še posebej z otroci, ki se bodo ob tem neizmerno zabavali. Barva Marabu v svinčniku, ki ustvari 3D izgled na različnih podlagah so idealen pripomoček, s katerim boste z lahkoto ustvarjali. Barve so primerne za textil, papir, les, kovino, steklo in usnje. Z barvami lahko ustvarite tudi prekrasne velikonočne pirhe, ki bodo krasile vaše velikonočne mize.

Barve 3D Liner

Materinski dan

Mama…vsekakor beseda, ki jo izgovorimo prvič v življenju in misel na njo nam ogreje srce.

Pokažite ji pozornost na poseben način. Sami izdelajte voščilnico ali vazo z rožami, ki nikoli ne bodo ovenele. Izdelajte jih iz tršega papirja, krep papirja, barvajte s prstnimi barvami, prilepite z vročim lepilom…Pustite domišljiji prosto pot.

Vse kar potrebujete za ustvarjanje vaših unikatnih izdelkov najdete pri nas. S klikom spodaj zaplavajte v naš bogat izbor hoby pripomočkov.

Vse za ustvarjanje

Le še 4 dni: akcija nahrbtnikov in šolskih torb

Zakaj kupiti nahrbtnik zdaj?

V Partnerju cenimo naše stranke in jim radi damo možnost, da lahko svojim otrokom privoščijo najboljše, po najnižji ceni. Ker smo z znanjem o šolskih torbah dobro podkovani vam ob nakupu strokovno svetujemo in tako izberemo nahrbtnik, ki je za vas ali vašega otroka najbolj primeren. Vsi nahrbtniki so ergonomsko oblikovani, kar omogoča zdrav razvoj hrbtenice. Svojim strankam na ta način prihranimo veliko časa in denarja.

Do – 40% samo še do ponedeljka 21.marca!

Klikni na spodnji gumb, preglej ponudbo in prihrani!

 

Akcija šolskih torb

Pohiti in prihrani ob nakupu nahrbtnika!

Noro znižanje šolskih nahrbtnikov za vse triade in nahrbtnikov za vrtec in prosti čas.

do 40% prihranka

ob nakupu nahrbtnika priznanih blagovnih znamk Target, Street ali Whosh.

Vaš najboljši Partner v Metliki vam ob nakupu ponuja najboljše, praktične nasvete ob nakupu prve šolske torbe, ki bo najboljša za hrbet vašega otroka.

Trajanje znižanja je omejeno do 21.marca.

Izberi svoj nahrbtnik in prihrani!

Prisluhnite zvoku zmage

Pridobite konkurenčno prednost z najboljšimi igralnimi slušalkami. Hiper-natančen zvok slušalk Jbl in Logitech, ki razkrije vsako podrobnost vas bo navdušil in izostril vaše igralske veščine. S takšnimi slušalkami zmaga ne bo več vprašljiva!  Zahvaljujoč tehnologiji za odpravljanje hrupa, ki odpravi šume iz okolice omogoča predvsem jasen in čist zvok ob igranju in poslušanju vaše najljubše glasbe.

Izberi svoje slušalke in uživaj ob najljubši glasbi ali igri!

 

Poglej ponudbo slušalk

Prebudite umetnika v sebi

Slikanje lahko postane vaš filter za sproščanje in izražanje občutkov.

Vsak posameznik ima svoj, oseben, unikaten pristop. Narava je že začela kazati svojo neizmerno lepoto, skrajni čas je, da to začnete tudi vi! Prepustite se svojim čustvom in domišljiji, na koncu boste presenečeni in občutno bolj sproščeni. Ustvarite svoj unikat z Marabu akrilnimi barvami na kvalitetnih slikarskih platnih Efco, s profesionalnimi čopiči Fino, ki jih najdete pri nas! 

Slikarska platna, barve in pribor -10%

Pilot FriXion Ball 0,7

 Napiši, zbriši in ponovno napiši

Odpravljanje napak sedaj ne bo več problem! Nova tehnologija vodilnega ponudnika pisal Pilot se je prilagodila najmlajšim in vsakemu zmotljivemu posamezniku. Gel pisalo Frixion navduši z udobnim načinom pisanja in z izjemno tekočim pisanjem. Napisano lahko enostavno zbrišete z gumijasto okroglino na vrhu pisala in ponovno napišete.

Izkoristi ugodnost in kupi 10% ceneje!

Preveri ponudbo

Valentin ustvarja

Bliža se dan, ko svojim najbližjim še dodatno izkažemo pozornost. Valentinovo je odlična priložnost, da pokažemo svojo domišljijo in ročne spretnosti.  Zato smo za vas pripravili različne dekorativne dodatke, s katerimi boste ustvarili nepozabno voščilnico, srce s posebno mislijo iz tršega papirja ali filca, izviren nakit, shranjevalne šatulje, stensko dekoracijo in še bi lahko naštevali. Prepustite se svoji domišljiji in ljubezni. Ustvarjajte z otroki, presenetite svoje dedke, babice, starše…Presenetite z izvirnostjo in sezite v srce!

 V našem bogatem Hobby programu boste našli nešteto idej.

Preveri ponudbo

IZKORISTI VALENTINOV POPUST 14%

Velja za artikle na zalogi do 14.februarja

Namizni predalniki in stojala

V službi vsakodnevno preživimo večji del dneva, zato je toliko bolj pomembno, da nas delovni prostor spodbudi k večji produktivnosti in inspiraciji. Nalaganje nepotrebnih stvari na delovni mizi vodi v vse večji nered, to pa v neproduktivnost in nezadovoljstvo. Ponujamo vam možnost ureditve vaše mize in hkrati ključ do večje produktivnosti in uspešnosti.

S klikom na spodnji gumb si oglejte in izberite primeren predalnik, koš ali stojalo za vašo pisalno mizo doma ali v službi.

Namizni predalniki in stojala

Papir Double Business A4

Double A ” Business” fotokopirni papir 75gsm je vrhunski večnamenski papir, ki je primeren za vse vrste tiskalnikov in kopirnih naprav. Je odlična izbira za dokumente, predstavitvene brošure, poročila in poslovno korespondenco. Navdušuje z gladko površino. Zaradi tega podaljša učinkovitost in življenjsko dobo vašega tiskalnika ali kopirne naprave.  Primeren je za dvostransko uporabo tako doma kot v pisarnah.

S klikom na ponudbo izkoristite ugodnost!

Poglej ponudbo

Organizirani v novem letu

Pravilno shranjevanje in razvrščanje še vedno obsežnih papirnih dokumentov je ključnega pomena v vsaki organizaciji. Pa tudi doma. Ponujamo vam široko izbiro pisarniških pripomočkov s katerimi boste svojo uspešnost nadaljevali oz. jo povečali. S klikom na spodnji gumb preglejte le del pestre ponudbe in izkoristite popuste za zalogo.

Registratorji Vložne mape Spenjači Papirnate kocke in lističi

Pričarajte čarobnost prazničnih trenutkov

Čarobnost prazničnih trenutkov in iskrica v otrokovih očeh sta ena izmed občutkov zaradi katerih se splača ves trud. Smeh in veselje otroka ob pogledu na darilo, ki mu ga je prinesel Božiček sta neizmerno zadovoljstvo ljubečih staršev. Da bo uresničevanje želja otrok, še lažje smo za vas pripravili pestro izbiro igrač in družabnih iger za vse starosti.

Igrače

Stenski koledarji 2022

Dih jemajoči motivi na koledarjih za naslednje leto so polni pozitivnih misli in občutkov. In prav takšno mora biti prihajajoče leto. Ste ljubitelj narave, cvetja, živali, potovanj ali hrane?

Ponujamo vam pestro izbiro najlepših koledarjev prav za vsakega.

S klikom spodaj, preglejte ponudbo i izberite svoj koledar, ki vas bo navdihoval vsak dan v letu!

Stenski slikovni koledarji 2022

Za vse koledarje na zalogi, boste deležni 20 % popusta.

Organizacija za boljši jutri

Rokovniki so dolgo časa veljali za dolgočasen zvezek, v katerem so bili enolično razporejeni dnevi v tednu, poleg njih pa prostor za zapisovanje dnevnih obveznosti. Do danes se je to korenito spremenilo, saj so rokovniki postali nepogrešljivi pripomočki vsakega izmed nas, ki želimo imeti svoje delo in življenje kar se da najbolj organizirano. Skladno s tem je tudi izgled le tega doživel pravo revolucijo. Izbirate lahko med različnimi formati, vezavo in stilom. Dovolite si in zaplavajte v bogato ponudbo različnih rokovnikov ter z izborom sebi prilagojenega rokovnika povečajte delovno uspešnost. Poleg tega vam dobro razporejene delovne obveznosti zmanjšajo občutek stresa in anksioznosti.

Rokovniki

Da povečate vrednost podarjenega rokovnika, vam ga na vašo željo obogatimo z logotipom vašega podjetja ali s kakšno mislijo, ki navdihuje vaše sodelavce, zaposlene, prijatelje in družino.

 

Zagrabi Eko priložnost!

 Pisala narejena iz okolju prijaznih materialov so odlična izbira za vse tiste, ki želite uporabljati ali podariti promocijsko darilo. Skrbeti za naše okolje in naravo je primarna dejavnost podjetij, ki jo je potrebno izpostaviti tudi vsem strankam, poslovnim partnerjem in prijateljem.

Za vas smo zato pripravili mikavno ponudbo, s katero boste še bolj utrdili vaše vezi.

100 svinčnikov “Eko paper” s tiskom v eni barvi naročite pri nas za le 63,90€

Zagrabi in naroči!

Akcija velja do razprodaje zalog oz. do 12.11.2021

Pokličite nas na 051 311 771 ali pišite na trgovina@partner.si

 

Obdarite in povečajte prepoznavnost!

Ste vedeli, da je od komunikacije in poslovnih daril posledično odvisna tudi uspešnost poslovnega sodelovanja?

Ob pravi priložnosti lahko s podarjenim darilom marsikaj povemo. Z darili za poslovne partnerje lahko izrazimo zahvalo nekomu, ki je za nas naredil veliko več, kot je narekovala poklicna dolžnost. Darilo je v takšnem primeru jasno sporočilo, da njihovo sodelovanje za nas ni samoumevno. Našim zvestim kupcem bomo izkazali pozornost in s tem utrdili zaupanje. Hkrati pa povečali prepoznavnost! Pomemben del kulture poslovnega obdarovanja, ki ga ne smemo zanemariti so darila zaposlenim. Z njimi zaposlene lahko motiviramo in jim pokažemo, da so pomembni in cenjeni člani ekipe ter soodgovorni za uspeh podjetja.

S klikom spodaj prebrskajte našo pestro ponudbo daril in nas kontaktirajte.

Darila 2021/2022

Izbrane artikle opremimo tudi z logotipom vašega podjetja. Tako darilo pridobi še večjo vrednost!

Promocijska pisala za leto 2022

Izredno poceni promocijsko darilo

Kemične svinčnike uporabljamo tako doma kot v pisarni pa tudi na sejmih in drugod. Na prav vsak svinčnik vam izvedemo dotisk po želji. Ob nakupu izberete dotisk, nato pa vam v povratnem mailu pošljemo ponudbo in tudi predogled samega dotiska s ceno.

Dosezite visoko prepoznavnost vašega podjetja v l. 2022 s promocijskimi pisali.

Poglej ponudbo

Poslovna darila 2022

Spoštovani poslovni partner,

z veseljem Vam predstavljamo letošnjo pestro kolekcijo poslovnih daril.

Leto je hitro naokoli in tu je spet čas obdarovanja in veselja. Za vas smo pripravili pestro izbiro koledarjev, svinčnikov, rokovnikov in ostalih praktičnih daril.

 Vabimo Vas k ogledu naše spletne ponudbe prav tako pa vas po predhodnem dogovoru tudi obiščemo. 

Poslovna darila 2022

Ob veliki izbiri raznovrstnih daril Vam nudimo tudi dotisk vašega logotipa, podatkov ali slike. Tako bomo s skupnimi močmi še bolj izkazali zaupanje vašim prijateljem, zaposlenim in znancem.

Imate vprašanje?

Pišite nam na trgovina@partner.si ali slavica.grubac-papa@partner.si ali pokličite na 051 311 771

Moteno delovanje zaradi izpada elektrike v petek 1. oktobra

Cenjene stranke obveščamo, da bo zaradi vzdrževanih del

prekinjena dobava električne energije v naši trgovini med 8.00 in 17.00 uro v petek 1. oktobra 2021.

Vse storitve povezane z električno energijo bodo možne med 7.00 in 8.00 ter med 17.00 in 18.00 uro.

Prosimo za razumevanje.

Za vas smo pripravili privlačne akcije katerih ne smete zamuditi! S klikom na spodnje gumbe si oglejte kaj smo pripravili za Vas!

 
 
-15% Akte in planerji -20% zvezki s trdimi platnicami -30% markerji Luxor

Zaščitite pomembne dokumente

Imejte pri sebi vedno tisto kar najbolj potrebujete!

Dan danes je na vsakem koraku potrebno dokazovati identiteto s pomembnimi dokumenti, ki pa so včasih narejeni iz slabšega ali tanjšega papirja, ki v denarnici in v žepu ne zdržijo dolgo. Takšni dokumenti se hitro zbrišejo, zmečkajo in so na koncu neuporabni. Nudimo vam zmanjševanje, obrezovanje in plastificiranje dokumentov na profesionalen način. Tako boste najbolj pomembne dokumente imeli vedno pri roki, npr. Covid-19 potrdilo. Pišite nam na spodnji e-naslov in poskrbite za svoje dokumente.

trgovina@partner.si

Varno shranjevanje podatkov

Preprečimo izgubo pomembnih podatkov in shranjujmo.

Zadnje čase nam na spletu grozijo različni izsiljevalni virusi, ki vedno znova kažejo na nujnost varnega shranjevanja podatkov. USB- ključi so praktične majhne naprave, ki ne glede na svojo majhnost omogočajo zelo veliko količino shranjevanja različnih datotek.  Še posebej praktični so, ker ga lahko zataknete na ključ, daste v žep, torbico ali denarnico in ga imate vedno ob sebi.

Za domačo uporabo imate na voljo tudi Cd-je in Dvd-je ter spominske kartice. S klikom na spodnji gumb preglejte ponudbo in izberite pravo varnost zase!

Poglej ponudbo

LeNovo Za Vas!

Cenovno ugodni, zmogljivi in hitro odzivni prenosniki znamke Lenovo, Asus in HP

Stopite v novo šolsko leto samozavestno in pripravljeni na vse naloge, katerim boste zlahka kos. Dolgoletne izkušnje so znamke Lenovo, HP in Asus pripeljale v sam vrh računalništva. Ne bo vas razočaral tako pri študiju, delu na daljavo in pri zabavnih igrah. Preglejte ponudbo in izberite popolnega zase!

Prenosniki

Vstopite v novo šolsko leto s prenosniki Lenovo

Za vas smo pripravili ponudbo zmogljivih prenosnikov Lenovo, opremljenih za delo od doma, učenje na daljavo, pisanje seminarskih nalog, pregledovanje e-pošte in drugo.Za hitro delovanje poskrbijo hitri procesorji. Podatki so shranjeni na hitrem SSD disku, ki bo poskrbel za bliskovit zagon računalnika in nemoteno predvajanje multimedijskih vsebin. 

Poglej ostalo ponudbo prenosnikov

Posebno ugodne šolske potrebščine

Prvi šolski dan se nezadržno približuje. Če še niste naročili delovne zvezke, lahko to storite pri nas na spodnjem gumbu. Ob nakupu lahko tudi koristite BON21. Da bo začetek novega šolskega leta čim lepši in enostavnejši, smo za vas v Partner-ju pripravili vrsto ugodnosti, ki se jih splača izkoristiti.

Delovni zvezki 2021/2022 Izbrane šolske potrebščine do-30% Nalivna peresa -20%

Prenosni računalnik HP 250 G8

Cenovno ugoden, pripravljen za podjetja.

Povezujte se s prenosnim računalnikom HP 250, ki vključuje zmogljivo tehnologijo in prenovljeno ohišje, da ga lahko vzamete kamor koli greste. Dokončajte poslovne naloge s procesorjem Intel® Core™ desete ali enajste generacije in ključnimi orodji za sodelovanje.

Lep in lahek

Prenosni računalnik HP 250 je s tankim in lahkim oblikovanjem primeren za mobilne načine dela. Čudovit zaslon z ozkim robom ter veliko razmerje med zaslonom in ohišjem zagotavljata dovolj prostora za delo ali pretakanje vsebine.

Izdelan za delo in pripravljen za zabavo

Z najnovejšo tehnologijo, ki vključuje procesor Intel® Core™ do enajste generacije z dodatnim pomnilnikom GDDR5 ali pomnilnikom Intel® Optane™ ter možnostmi pogonov SSD, lahko projekte dokončate brez skrbi.

Zagotovljene dobre povezave

Ta prenosni računalnik je s priključkom za podatke USB Type-C®, priključkom RJ-45 in priključkom HDMI pripravljen za povezavo z vsemi zunanjimi napravami in oblikovan tako, da zadovoljuje potrebe podjetja.Zaščitite prihodnost svojega podjetja. HP-jevi računalniki v največji možni meri izkoriščajo operacijski sistem Windows 10 Pro za zaščito pred današnjimi varnostnimi grožnjami in povečujejo zmožnosti upravljanja ter storilnosti za podjetja.Včasih je treba v življenju opraviti pogovore na štiri oči. Zahvaljujoč dodatni HP-jevi kameri HD s širokim dinamičnim razponom (WDR) boste med navideznimi konferencami vedno videti izvrstno ne glede na pogoje osvetlitve.Z dodatnim vmesnikom Wi-Fi 6 gigabitne hitrosti si zagotovite hitro in zanesljivo povezavo v obremenjenih brezžičnih okoljih.Z možnostjo dveh diskov si zagotovite najboljše iz obeh svetov. S hitrim  pogonom SSD si zagotovite hitrejši zagon in dostop do aplikacij, z visoko zmogljivim trdim diskom pa uživajte v razširljivi shrambi za digitalne medije.Programska oprema HP za odpravljanje hrupa z uporabo vodilne tehnologije za filtriranje hrupa za ves vhodni in izhodni zvok izboljšuje sodelovanje in zagotavlja učinkovite spletne klice ter sestanke.Vgrajeni varnostni čip TPM (Trusted Platform Module) zagotavlja ključe za šifriranje na osnovi strojne opreme za zaščito podatkov, e-pošte in uporabniških poverilnic.Z gigabitnim omrežjem LAN, dodatnim vmesnikom Wi-Fi 6 gigabitne hitrosti in kombiniranim vmesnikom WLAN 802.11ac/Bluetooth® 5.0 si zagotovite hitro povezovanje. 

Preverite modele in ponudbo

Vnovčite bon21 pri nas

V Partner Metlika Vam omogočamo vnovčitev Bona 21 ob nakupu delovnih zvezkov in učbenikov.

Pripravili smo tudi še veliko ugodnosti, ki bodo vašega šolarja in vas, še kako razveselile.

Ob praznovanju naših jubilejnih 30 let smo za vas zbrane potrebščine znižali za kar do 30%!

S klikom na spodnja gumbka naročite delovne zvezke ali potrebščine po posebno ugodnih cenah.

Delovni zvezki 2021/2022 Znižane izbrane potrebščine

Izkoristite ugodnosti še do 31.7.2021

Vse kar potrebujete za šolo dobite pri nas!

Seznam potrebščin za šole imamo mi, tako da ste brez skrbi!

Izkoristite ugodnosti!

-20% na vse šolske potrebščine

-30% na izbrane šolske potrebščine

-3% ob naročilu delovnih zvezkov 

do 31.7.2021

S klikom na spodnji gumb lahko takoj naročite delovne zvezke in komplet potrebščin, ki ga zahteva vaša šola.

Oddaj naročilo

Izberi svojo pot!

Bodi unikaten!

Izberi si torbo, zvezke in vse ostale šolske potrebščine. Izberi motive, ki izražajo tvojo unikatno osebnost. Ujemi ugodnosti!

3% ob naročilu in plačilu delovnih zvezkov

– 20% na šolske potrebščine

-30% na izbrane nahrbtnike in šolske potrebščine

do 31.7.2021

30% znižanje izbranih šolskih potrebščin in nahrbtnikov Vse za šolo 2021

Naročilo delovnih zvezkov, učbenikov in potrebščin 2021/2022

Šole je konec! Čakajo nas sonce, morje in brezskrbnost!  Še ena malenkost je za narediti preden popolnoma odmislite šolo. S klikom na spodnji gumb opravite naročilo delovnih zvezkov za naslednje šolsko leto.

V primeru vprašanj smo vam na voljo.

Partner vsem skupaj želi prekrasne počitnice!

Naročanje delovnih zvezkov, učbenikov in potrebščin 2021/2022

Delovni zvezki in učbeniki 2021/2022

Hitro in enostavno naročanje. V sodelovanju s šolo smo tudi letos pripravili komplete delovnih zvezkov in potrebščin za naslednje šolsko leto, ki bo tako kot prejšnje leto polno presenečenj. Za vas smo pripravili spodnje ugodnosti, izkoristite jih!

Delovni zvezki in učbeniki -3 % popust do 31.7.2021.

Pestro izbiro šolskih potrebščin smo znižali za kar do – 30% do 31.7.2021

Izbrane šolske torbe znižane za kar do – 50% do razprodaje zalog

Naročila oddate enostavno prek spleta, s klikom na spodnji gumb. Še vedno pa lahko vse za šolo naročite osebno pri nas v trgovini, kjer boste izpolnili in podpisali naročilnico.

Izkoristite izjemno ugodne popuste in spremljajte nas na Facebook strani, kjer bo potekala prav posebna nagradna igra ob našem 30. rojstnem dnevu!

Ob vsakem nakupu šolskih potrebščin boste prejeli tudi praktično darilo.

Delovni zvezki in učbeniki 2021/2022

Praktični nasveti pri nakupu šolske torbe

Pred nakupom prve šolske torbe je pametno preveriti nekaj smernic, ki vam bodo v veliko pomoč.

 1. Ergonomsko oblikovano hrbtišče in nastavljive naramnice  – ker se hrbtenica še razvija in otrok raste je še kako pomembno, da ima podloženo in ergonomsko oblikovano hrbtišče. Vse naše torbe za prvošolce so skrbno izbrane in imajo točno to. Dno torbe naj bo trdno, da bo samostojno stala na tleh. Le tako bodo zvezki ostali celi, brez zavihanih robov.
 2. Velikost šolske torbe – Za šestletnega otroka torba nikakor ne sme biti prevelika. Ker prvič ponosno stopajo po samostojni poti, jo bodo hoteli ves čas sami nositi. Zato je pomembno, da torba po višini ne sega previsoko do zadnjega dela glave in ne preveč na zadnjici. Torba mora biti dovolj prostorna, za vse potrebščine in zvezke. Dobro se je pozanimati tudi ali bodo otroci vsak dan nosili vse stvari iz šole domov ali bodo delovne zvezke, zvezke in učbenike puščali v šoli.
 3. Trpežen material – Prednost dajte visokokakovostnem materialu. Tako jo boste med letom, če se umaže, lahko pobrisali z vlažno krpo. Če je material kakovosten in vodoodporen bodo šolske potrebščine zaščitene pred dežjem in snegom. Takšno trpežno torbo, bo lahko otrok koristil celotno prvo triado osnovne šole.
 4. Odsevniki – Za dobro vidnost pozimi, ko so dnevi krajši in v zgodnjih jutranjih urah preverite koliko odsevnikov je na torbi. Več jih je, bolj viden bo vaš otrok voznikom na cestii
 5. Torba s kolesci ali brez – Če na poti do šole ni veliko stopnic in je pot pretežno ravna, je pametno izbrati torbo na koleščkih oz. troli torbo. Tako boste očuvali hrbtenico vašega otroka

S klikom na spodnji gumb preverite našo ponudbo prvo šolskih nahrbtnikov.

Šolske torbe 1.triada

Prvošolec naj bo!

Neverjetno kako hitro se leto obrne in vaš 6-letnik bo kmalu prvič prestopil šolski prag. Tukaj smo za vas mi s super ponudbami in akcijami šolskih torb in potrebščin. Brez strahu pričnite z izbiro primerne šolske torbe in vsega kar boste potrebovali. S klikom na spodnji gumb, preglejte začetno ponudbo šolskih torb in potrebščin ter se pravočasno pripravite na novo šolsko leto.

Šolski nahrbtniki in peresnice

Priprava na šolo

Pripravite vašega prvošolca na šolo z zanimivimi vajami, ki bodo zaposlili njegove možgančke in vzbudili veliko željo po raziskovanju števil in črk. Predstavite svojemu otroku, da je učenje lahko zabavno. Edino tako bo dosegal uspešne rezultate. Tako bo ponosen sam nase! To je učinkovit način, kako olajšati otroku prve dneve v šoli. Za vas smo pripravili zbirko zanimivih knjig, pobarvank in vaj, ki si jih ogledate s klikom na spodnji gumb.

Pobarvanke, knjige, vaje

Nepogrešljiv pripomoček doma in v službi

Post it samolepilna tabla

Prenosljiva, samolepilna tabla piši briši, je primerna za vsestransko uporabo. Prav pride na sestankih pri planiranju, prav tako je v veliko pomoč otrokom pri učenju ali pa kot hišni pripomoček, kamor si zapisujete in puščate sporočila v družini. Folijo enostavno namestite na željeno podlago, steno ali celo mizo in s primernim flomasterjem zapisujete svoje ideje, se igrate ali učite. Da je pa ta izredno praktičen izdelek še bolj enkraten pa ima še to lastnost, da se enostavno tudi odstrani od podlage. Zagotovite si to izjemno praktično in vsestransko tablo in jo uporabljajte v službi in doma.Tokrat vam predstavljamo dimenzijo 60*90. Možna pa je tudi v drugih dimenzijah. S klikom na spodnji gumb si jo podrobneje oglejte in naročite.

Post it samolepilna tabla

Urejeno delovno okolje, ključ do uspešnosti

Časa ni mogoče obvladovati, ni ga mogoče ustvariti, in prav tako ga ni mogoče niti izgubiti. Je pa ga mogoče organizirati. Delovni čas teče in  da bi delovni čas v službi, bil kar se da produktiven, je najbolj pomembno to, da sta vaša pisarna in okolje v katerem napenjate svoje možganske celice, organizirana. Nikoli ne sme zmanjkati papirja, sponk, spenjačev, luknjačev, lepilnega traku, kemikov v različnih barvah, registratorjev, označevalcev Post-it, kalkulatorja, … Vse to in še veliko več Vam ponujamo v naši redni ponudbi, katero si ogledate s klikom na spodnji gumb. Ne pozabite, veliko je odvisno od same organiziranosti vaše pisarne, saj edino tako ste hitrejši in učinkovitejši.

Pisarniška oprema

Pomladno ustvarjanje s spreji Do-It

Pomlad je končno zaživela in v nas se budi želja za ustvarjanjem. Popestrite svoj vrt z barvno dekoracijo, ki jo boste izdelali sami. Varujte okolje in iz recikliranih izdelkov izdelajte unikatne izdelke. Spreji Do-it so živih barv in so primerni za hobi in za profesionalno rabo. Ker se hitro sušijo in so odporni na vremenske vplive, jih lahko uporabite za zunanjo dekoracijo na vrtu. Npr. obarvane lesene palete z rožami, bodo še kako popestrile vaš vrt in vzpodbudile občudovanje mimoidočih. Spreji so primerni za karton, les, plastiko, steklo, kamen, kovine, lončene izdelke in suhi naravni material. Dodatna pozitivna lastnost pa je tudi to, da ne vsebuje plina, ki škoduje ozonu. Ustvarjanje bogati naše telo in duha. Ustvarjajte unikate! 

Spreji Do-it

Terapija za premagovanje stresa = barvanje

Kdaj ste nazadnje naredili kaj ustvarjalnega?

Ali veste, da osebe, ki barvajo, so bolj ustvarjalne pri reševanju drugih zadolžitev in problemov, ki nastajajo v službi in v vsakdanjem življenju? Mnoge raziskave so dokazale številne prednosti barvanja. Pa ne samo pri otroku, temveč tudi za vas, starše! Z barvanjem se dihanje umiri, doseže se čuječnost in prisotnost v danem trenutku, stkejo se močne vezi med ljudmi, ki sodelujejo v tem kreativnem ustvarjanju. Barvanje deluje pomirjajoče, povečuje koncentracijo, krepi motorične sposobnosti in ne nazadnje pomaga odpraviti negativne misli, anksioznost in stres. S klikom na spodnji gumb preglejte pestro ponudbo barvic in se kreativno izrazite.

Preglej ponudbo barvic

Vzemite si čas zase

Nekaterim ljudem je ustvarjalnost prirojena, nekateri se pa morajo bolj potruditi, da bi izrazili svojo ustvarjalno stran. V današnjem času polnem izzivov, je še kako pomembno, da najdemo čas zase in se izrazimo skozi umetnost. Edino tako bodo naše misli sveže, unikatne in glava polna novih idej. Postanite navdih svojim otrokom, sodelavcem in samemu sebi! Ni dovolj razmišljati o ustvarjalnosti. Svoje misli spravite v besede, besede v slike, slike v ideje. Tako boste obogatili svoj čas v službi in v krogu svoje družine. S klikom na spodnji link preglejte s čim vse lahko izrazite sebe, svoje misli in občutke.
Vzemite si čas zase! 😉
 

Vse za ustvarjanje

Belokranjske pisanice

Ali ste vedeli, da so nekoč pisanice dekleta podarjala fantom kot izraz ljubezni ali razočaranja? Nanje so zapisale svoje misli in jih fantom predale na veliko soboto ali velikonočni ponedeljek.

Belokranjska pisanica je izjemno lepo tudi poslovno darilo med velikonočnimi prazniki v podjetjih kjer cenijo in ohranjajo dragoceno izročilo.

“Majhna pozornost in nekaj prijaznosti sta pogosto več vredni kot denar.”

(John Ruskin)

BELOKRANJSKE PISANICE

ČISTIMO ZALOGO NAHRBTNIKOV

Nahrbtniki za naše male avanturiste so na voljo v različnih vzorcih in obogateni s slikami junakov iz risank. Vašega otroka bodo povsem navdušili. Ne le, da so nahrbtniki prilagojeni vsaki starostni skupini ampak so ustvarjeni tako, da nudijo kar največje udobje. Preglejte pestro zalogo otroških nahrbtnikov za vrtec, potovanja ali čudovite brezskrbne izlete v naravo. Da bo pomlad čim bolj s soncem obsijana in polna dogodivščin v naravi, smo za vas pripravili super akcijo!

40% ZNIŽANJE ZALOGE NAHRBTNIKOV

Velikonočno ustvarjanje

Spet je tu čas zajčkov, jajčk, pirhov in butaric, takšnih in drugačnih. Predvsem pa veliko otroškega veselja pri ustvarjanju v času do tega velikega praznika.

Za vas imamo pestro izbiro materialov iz katerega lahko izdelate velikonočne venčke, košarice za jajčka, papirje in filce. Seveda pa tudi najlepše naše belokranjske pisanice.

Preverite našo ponudbo in obogatite svoj čas z otroci.

Preveri ponudbo materiala za ustvarjanje

Družabne igre -20%

Družabne igre bogatijo čas, ki ga družina preživi skupaj. Družabne igre so pomembne tudi za otrokovo duševno in družbeno rast. Prispevajo k izboljšani koncentraciji in k bolj ustvarjalnemu razvoju, otroci pa se med igranjem družabnih iger obogatijo še z različnimi znanji. So preprost način za kakovostno preživljanje prostega časa z otroki – in to je tisto kar je dandanes najbolj pomembno. Povabite jih h kuhinjski mizi in igrajte družabne igre! Taki spomini so večni!

Izberi svojo igro znižano zdaj

 

Akcija -20% velja za igre na zalogi do razprodaje le-teh

 

 

Odprtje trgovine za stranke

V torek, 9. februarja 2021 ponovno odpiramo trgovino za stranke. Prosimo, da upoštevate navodila NIJZ proti zajezitvi COVID-19 ter vstopate v trgovino posamezno in v skladu z navodili.

Trgovina je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. Še vedno je možen nakup prek spletne trgovine in prevzem blaga v delovnem času trgovine.

Ostanite zdravi!

Top ponudba prenosnika Lenovo Ideapad S145-15″

Top ponudba prenosnika Lenovo Ideapad S145. Prenosnik poganja AMD A6-9225 procesorj z integriranjim grafičnim procesorjem Radeon R4. Velikost zaslona je 15,6″ v HD ločljivosti. Podatki bodo shranjeni na hitrem SSD disku s kapaciteto 256 GB, ki bo zagotavljal visoke hitrosti prenosa. V kombinaciji z delovnim pomnilnikom kapacitete 4 GB pa bo poskrbel za odzivnost in večopravilnost računalnika. Nameščen je Windows 10.

Cena iz zaloge 389,90€

Več podrobnosti

Preverite ostale izdelke v ponudbi.

Registratorji – bogata ponudba iz zaloge

Bogata ponudba registratorjev v ovitku, samostoječih registratorjev ter dodatkov zanje. Na voljo v različnih barvah, dimenzijah ter blagovnih znamk Blue Link, Fornax, ForOffice, Idea, Nero.

 

-10%
-28%
-10%
Celotna ponudba

Rokovniki 2021

Poslovniki, rokovniki, planerji in notesniki

Dandanes nepogrešljiv sopotnik v naših vsakdanjih aktivnostih je vsekakor priročen rokovnik kljub vsem mobilnim aplikacijam, ki nas obdajajo.

Uporabite ga kot poslovno darilo, kot promocijski izdelek ali kot osebni organizator Vašega časa, sestankov in pomembnih informacij.

Ni ga lepšega darila, kot darilo, ki ga izpopolnite s svojo lastno ročno pisavo, ga hranite še dolga leta in ohranjate spomin na toplino v srcu ob prejetju darila na drago osebo ali poslovnega partnerja.

Poslovnemu darilu dodajte še osebno noto. Potiskamo ga lahko z logotipom vašega podjetja ali s posebno mislijo za Vam drago osebo. Tako bo darilo edinstveno in še dolgo v spominu vaših prijateljev, poslovnih partnerjev ali družini.

PONUDBA ROKOVNIKOV 2021

Popolno darilo za vaše partnerje, prijatelje in znance

Kakšno je popolno poslovno darilo?

Odgovor na to vprašanje je vsej prej kot enostaven. To pa zato, ker ima poslovno darilo velik vpliv na medsebojne odnose. Darilo, ki bo pustilo dober vtis in bo služilo svojemu namenu, bo vsekakor še bolj oplemenitilo odnos. Darilo, ki ne bo tonilo v pozabo in bo vsak dan v bližini vaših partnerjev, bo vzpodbudilo željo po še boljšem sodelovanju. Primeren koledar je le eno izmed praktičnih daril v prihajajočem letu.

Ponujamo Vam pestro izbiro različnih koledarjev. Podarite lahko poslovnega za označevanje sestankov ali pa s slikami, ki bodo krasile domove in prostore vaših poslovnih partnerjev. Praktičen in vedno prav pride namizni koledar, kjer partner ob pogledu na vaš logotip takoj ve koga poklicati.  Poiščite najbolj primernega glede na vašo dejavnost ali glede na lepoto in občutek, ki ga dobite, ko zagledate našo prelepo slovensko naravo, slovenska mesta, slapove, jezera…

PONUDBA KOLEDARJEV 2021

Ponujamo Vam tudi dotisk! Tako na koledarje kot tudi druge artikle. Naš tim bo poskrbel, da bo vaš logotip obogatil darilo in mu tako povišal vrednost!

Vaš Partner d.o.o.

Naša trgovina ponovno odpira vrata

S ponedeljkom, 9. novembra, ponovno odpiramo vrata naše trgovine. Odprta je od ponedeljka do petka v času od 8h do 17h, v soboto od 8h do 11h.

V trgovini bo v skladu z navodili o ukrepih proti COVID-19 mogoče fotokopirati, nakup tehnične opreme ter prevzem in izdaja v servis. Za ostale izdelke vas vabimo, da jih naročite v naši spletni trgovini.

Omogočen je osebni prevzem, tako da jih lahko prevzamete v času odprtja trgovine.

Prosimo, da pri obisku trgovine upoštevate navodila proti epidemiji COVID-19, da vstopate posamezno in razkužite roke.

Vaši Partnerji!

Delate od doma? Pripravili smo ponudbo izdelkov za lažje delo.

 

Izvirno in uporabno poslovno darilo

Simpatično žepno razkužilo z logotipom vašega podjetja

Ko obdarujemo, želimo osebi podariti nekaj kar bo z veseljem uporabljala. Ne le kratek čas ampak dlje časa. Zato smo za Vas pripravili eno izmed idej, kaj podariti poslovnim partnerjem, prijateljem, znancem in družini. Darilo je izjemno praktično, zaradi svojih lastnosti je uporaba dolgoročna, je ličnega izgleda in seveda primerno času v katerem trenutno smo. Pršilka je primerna za personaliziran tisk, s katerim poskrbite za vidno ime, logotip podjetja, lahko tudi slogan ali kakšno posebno sporočilo.

RAZKUŽILO V PRŠILKI

Tehnične lastnosti:

 • kapaciteta: 10 ml ( 150 potiskov )
 • dimenzija: 104 mm x 23 mm; 36 g
 • dimenzija embalaže: 128 mm x 24 mm x 25 mm
 • vključen je lij za lažje polnjenje
 • možne barve: črna, bela, srebrna
 • velikost dotiska: 40mm x 15mm ali 50mm x 15mm

Vrsta dotiska: uv, tampotisk, graviranje ( na zgornjem delu embalaže, ki je kovinski )

Če se vam artikel zdi  zanimiv za vaše podjetje, ne odlašajte in nas kontaktirajte za ostale informacije in ceno!

 

Super ponudba – 200 kemičnih svinčnikov potiskanih z vašim logotipom

Pokažite svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem in prijateljem, da so vam v teh težkih časih še kako pomembni.

Eleganten kemični svinčnik, ki ga bodo uporabljali vsak dan pri svojem delu, jih bo  spominjal na zvestega delodajalca, poslovnega partnerja, prijatelja…

Odločili smo se za super ponudbo, ki je cenovno zelo ugodna.

 Ker je zaloga omejena je omejena tudi ponudba. Kliknite spodaj in prihranite.

Želim naročiti 200 kos kemičnih svinčnikov z logotipom svojega podjetja za samo 105€

Ponudba velja samo do 30.10.2020

Vse za uspešno delo doma

Prišel je čas, ko se moramo hitro prilagajati in biti v koraku s časom, kljub nesrečni situaciji, ki nas je doletela.

Pri nas se  zavedamo, da to ni kar tako, saj doma nimamo vseh pripomočkov, ki bi jih potrebovali za nemoteno delo.

Zato smo tukaj mi s ponudbo pisarniškega materiala, računalnikov, tiskalnikov in ostalega pisarniškega pribora,  ki si ga lahko v miru ogledate s klikom na spodnje gumbe.

Ali je vaš računalnik doma zastarel in ne ponuja hitrosti, ki jo potrebujete za nemoteno delo doma? Tiskalnik ropota in ne natisne tako kot bi bilo potrebno? Je zmanjkalo kartuše? S klikom na spodnji gumb si oglejte ponudbo iz sveta računalništva. Če pa na spletu ne najdete kar iščete pa enostavno pokličite in sigurno najdemo rešitev najbolj primerno za vas!

Ponudba računalništva

Ali vam je zmanjkalo papirja, sponk, svinčnikov, belila, markerjev ali česa podobnega? Kliknite na ponudbo pisarniškega materiala in dodajte v košarico vse kar potrebujete ter si tako omogočite, da bo delo doma narejeno še boljše!

Pisarniški material

Če imate za natisniti večje število strani, nam lahko na mail trgovina@partner.si posredujete in natisnili vam bomo mi.

Vabljeni k ogledu spletne strani ali pa pokličite na spodnje številke in enostavno povejte kaj potrebujete!

07 30 63 470

051 311 771

V težkih časih kot je ta smo mi vaš najboljši Partner!

Pomembno obvestilo

Cenjene stranke

obveščamo Vas, da bo trgovina Partner

od sobote 24.10.2020 do nadaljnega  ZAPRTA

Svoja vrata zapiramo v skladu z zakonom in znanim ukrepom za zajezitev COVID-19.

Za vas, bomo še naprej dosegljivi na naši spletni strani

trgovina.partner.si

kjer boste lahko nemoteno naročili vse potrebno za domačo pisarno in šolanje doma.

Ker se zaradi zdravja in v skladu z ukrepi ukinja direkten stik in tudi poslovanje z gotovino, prosimo vse stranke, da pri spletnem naročanju izberete plačilo po predračunu ali plačilo s kartico. V izogib nevarnosti, morate nakup opraviti v spletni trgovini. Strankam iz Metlike in okolice omogočamo možnost osebnega prevzema. Osebni prevzem bo možen po predhodnem telefonskem dogovoru in na za to označenem mestu ob naši poslovni stavbi.

Za vas bomo dosegljivi vsak dan med 9.00 in 13.00 na telefonsko številko 07/ 30 63 470 ali 07/ 30 63 460

V upanju na čimbolj uspešne rezultate tega ukrepa, Vas lepo pozdravljamo in Vam želimo le eno,

OSTANITE ZDRAVI ! 

Vaš Partner d.o.o Metlika