Prenosni računalnik HP 250 G8

Cenovno ugoden, pripravljen za podjetja.

Povezujte se s prenosnim računalnikom HP 250, ki vključuje zmogljivo tehnologijo in prenovljeno ohišje, da ga lahko vzamete kamor koli greste. Dokončajte poslovne naloge s procesorjem Intel® Core™ desete ali enajste generacije in ključnimi orodji za sodelovanje.

Lep in lahek

Prenosni računalnik HP 250 je s tankim in lahkim oblikovanjem primeren za mobilne načine dela. Čudovit zaslon z ozkim robom ter veliko razmerje med zaslonom in ohišjem zagotavljata dovolj prostora za delo ali pretakanje vsebine.

Izdelan za delo in pripravljen za zabavo

Z najnovejšo tehnologijo, ki vključuje procesor Intel® Core™ do enajste generacije z dodatnim pomnilnikom GDDR5 ali pomnilnikom Intel® Optane™ ter možnostmi pogonov SSD, lahko projekte dokončate brez skrbi.

Zagotovljene dobre povezave

Ta prenosni računalnik je s priključkom za podatke USB Type-C®, priključkom RJ-45 in priključkom HDMI pripravljen za povezavo z vsemi zunanjimi napravami in oblikovan tako, da zadovoljuje potrebe podjetja.Zaščitite prihodnost svojega podjetja. HP-jevi računalniki v največji možni meri izkoriščajo operacijski sistem Windows 10 Pro za zaščito pred današnjimi varnostnimi grožnjami in povečujejo zmožnosti upravljanja ter storilnosti za podjetja.Včasih je treba v življenju opraviti pogovore na štiri oči. Zahvaljujoč dodatni HP-jevi kameri HD s širokim dinamičnim razponom (WDR) boste med navideznimi konferencami vedno videti izvrstno ne glede na pogoje osvetlitve.Z dodatnim vmesnikom Wi-Fi 6 gigabitne hitrosti si zagotovite hitro in zanesljivo povezavo v obremenjenih brezžičnih okoljih.Z možnostjo dveh diskov si zagotovite najboljše iz obeh svetov. S hitrim  pogonom SSD si zagotovite hitrejši zagon in dostop do aplikacij, z visoko zmogljivim trdim diskom pa uživajte v razširljivi shrambi za digitalne medije.Programska oprema HP za odpravljanje hrupa z uporabo vodilne tehnologije za filtriranje hrupa za ves vhodni in izhodni zvok izboljšuje sodelovanje in zagotavlja učinkovite spletne klice ter sestanke.Vgrajeni varnostni čip TPM (Trusted Platform Module) zagotavlja ključe za šifriranje na osnovi strojne opreme za zaščito podatkov, e-pošte in uporabniških poverilnic.Z gigabitnim omrežjem LAN, dodatnim vmesnikom Wi-Fi 6 gigabitne hitrosti in kombiniranim vmesnikom WLAN 802.11ac/Bluetooth® 5.0 si zagotovite hitro povezovanje. 

Preverite modele in ponudbo