Popolno darilo za vaše partnerje, prijatelje in znance

Kakšno je popolno poslovno darilo?

Odgovor na to vprašanje je vsej prej kot enostaven. To pa zato, ker ima poslovno darilo velik vpliv na medsebojne odnose. Darilo, ki bo pustilo dober vtis in bo služilo svojemu namenu, bo vsekakor še bolj oplemenitilo odnos. Darilo, ki ne bo tonilo v pozabo in bo vsak dan v bližini vaših partnerjev, bo vzpodbudilo željo po še boljšem sodelovanju. Primeren koledar je le eno izmed praktičnih daril v prihajajočem letu.

Ponujamo Vam pestro izbiro različnih koledarjev. Podarite lahko poslovnega za označevanje sestankov ali pa s slikami, ki bodo krasile domove in prostore vaših poslovnih partnerjev. Praktičen in vedno prav pride namizni koledar, kjer partner ob pogledu na vaš logotip takoj ve koga poklicati.  Poiščite najbolj primernega glede na vašo dejavnost ali glede na lepoto in občutek, ki ga dobite, ko zagledate našo prelepo slovensko naravo, slovenska mesta, slapove, jezera…

PONUDBA KOLEDARJEV 2021

Ponujamo Vam tudi dotisk! Tako na koledarje kot tudi druge artikle. Naš tim bo poskrbel, da bo vaš logotip obogatil darilo in mu tako povišal vrednost!

Vaš Partner d.o.o.