Poslovna darila 2021

Spoštovani poslovni partner,

Letošnje leto je v mnogih pogledih drugačno. Po negotovem prvem polletju smo se nadejali vsaj uspešnega, sproščenega zaključka leta. Zdaj pa je negotovo za vse nas, ki soustvarjamo praznična vzdušja konec leta.

Kljub temu smo, v pričakovanju in upanju na najboljše, za Vas pripravili novo ponudbo poslovno novoletnih daril. Zavedamo se, da bomo težko opravili običajne osebne predstavitve iz naše letošnje kolekcije, zato smo se potrudili in uredili našo spletno prodajalno

Poleg spletnega ogleda in nakupa je prav tako omogočen tudi postopek opremljanja izbranih izdelkov z dotiskom vašega logotipa, podatkov ali slike. Prepričani smo, da boste z vodenjem čez celotni proces nakupa poslovnih daril in s tesnim sodelovanjem z nami zelo zadovoljni.

Preglejte naš izbor daril, ki so uporabna in kakovostna ter odlična priložnost, da ljudi s katerimi sodelujete obdarite in motivirate k še boljšemu sodelovanju v svetlejši prihodnosti. Izberite pravo darilo, ki bo odlično za promocijo vašega podjetja, pospeševanje prodaje, pridobivanje novih strank…

Čas se ne bo ustavil, dan bo še vedno imel 24 ur in zagotovo se bomo vsi še vedno z veseljem želeli spomniti naših poslovnih partnerjev, prijateljev, znancev in navsezadnje tudi družinskih članov.

Imate vprašanje za nas?

Pišite nam na: trgovina@partner.si ali nas pokličite 051 311 771